Hi guys!

Have a nice day today

Saturday, 10 August 2013

Cara Nak Uninstall / Remove / Buang AVG Secure Search Toolbar

Assalamualaikum dan selamat hari raya ke-3 =}

Okay kali ni nak sembang cara nak buang AVG Secure Search.

Bagi aku AVG Secure Search sangat annoying, tak tahu kenapa, aku yahoo, google macam mana cara nak uninstall benda ni. Pergi kat laman sesawang AVG konon boleh la nak remove sebab diorang ada bagi tutorial sikit macam mana nak remove AVG Secure Search, cumanya diorang tunjuk cara untuk Google Chrome version lama, sebab tu nak apply memang tak dapat. haha -.-

Rupanya senang je, aku pergi kat sini. *kalau perasan aku macam translate je blog dia, ihiks*

 *lagu ni best :3 comel+scary*

 *hamek program and features*

*right click pastu uninstall :))*

Control Panel >Programs and Features >AVG Secure Search Toolbar > Uninstal
Bereh~

Selamat mencuba :}

Sekian.

No comments: